ایمپلنت یا کامپوزیت ، کدام مناسب شماست؟؟

ایمپلنت یا کامپوزیت ، کدام مناسب شماست؟؟

اولین قدم در بهبود زیبایی دندان ها و بدست آوردن لبخندی که آرزویش را دارید انتخاب بهترین مواد است: کامپوزیت دندان یا لمینت دندان، کدام بهتر است؟

ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت‌ها پایه‌هایی از جنس تیتانیوم خالص هستند که درون استخوان فک گذاشته می‌شود و به عنوان ریشه دندان جهت نگهداری روکش‌هایی که جایگزین تاج دندان می‌شوند استفاده می‌شوند. این ریشه‌های مصنوعی پس از اینکه در استخوان محکم شدند، دندان‌های جدید روی این ریشه‌ها نصب می‌گردند. درواقع روکش‌ها بطور ثابت توسط چسب‌های دندانپزشکی به ایمپلنت چسبانده می‌شوند و از هر نظر شبیه به دندان‌های طبیعی هستند

نحوه و مراحل انجام درمان ایمپلنت:

مرحله اول یعنی کاشت ایمپلنت طی یک عمل جراحی ساده و راحت و با بی حسی موضعی در مطب و در مدت زمان کوتاه معمولا طی یک جلسه انجام می‌شود و هیچگونه عوارضی ندارد. توجه شود که در برخی موارد استخوان شخص ضعیف است و باید بوسیله مواد استخوانی تقویت گردد، که این امر قبل از، یا همزمان با قراردادن ایمپلنت‌ها صورت می‌گیرد.برای اتصال استخوان به ایمپلنت کاشته شده حدود ۳ ماه زمان نیاز است. طی این مدت بنا به درخواست بیمار یک دندان موقت می‌تواند در جای خالی دندان قرار بگیرد تا زمانیکه ایمپلنت خود دارای رویه دندانی شود. سپس مرحله دوم یا ساخت روکش روی ایمپلنت آغاز می‌شود.‌

نحوه انجام عمل جراحی ایمپلنت دندان به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک شما بستگی دارد. جراحی ایمپلنت دندان ممکن است شامل چندین روش باشد. مهمترین مزیت ایمپلنت پشتیبانی کامل از دندانهای جدید شما است. فرآیندی که نیاز به بهبود استخوان در اطراف ایمپلنت دارد. از آنجا که این ترمیم استخوان به زمان نیاز دارد، این روند ممکن است بين ٢تا ٤ماه طول بکشد.

در این روش لازم نیست به ازای هر دندان یک ایمپلنت قرار داد و معمولا با انجام ۸ واحد ایمپلنت در قوس هر فک می توان تمام دندانها را جایگزین کرد.

ایمپلنت دندان جایگزین ریشه های دندان می شود. و یک پایه قوی برای دندان دائمی (ثابت) یا قابل جابجایی ایجاد می کنند که با دندان های طبیعی شما سازگاری دارند.

هزینه‌ی ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان: اینکه هزینه و قیمت ایمپلنت دندان چقدر است کاملا بستگی به شرایط دندانی فرد دارد و با مشاوره و ویزیت به دندانپزشک این قیمت محاسبه خواهد شد. درست مانند هر عمل جراحی دیگر - زیرا این یک عمل جراحی است - عوامل بسیاری وجود دارد که قیمت ایمپلنت دندان را تعیین می کند. مخارج دندانپزشکی، موقعیت جغرافیایی و وضعیت دندان های هر  بیمار  همه در هزینه ایمپلنت محاسبه می شود. و، باید شرایط بدنی هر بیمار نیز ارزیابی شود. وضعیت فک و لثه، آیا پیوند استخوان و یا کشیدن یا دندان موقتی ضروری است؟ و گزینه های بیهوشی همگی در هزینه کاشت در نظر گرفته می شوند.


کامپوزیت دندان چیست (کامپوزیت ونیر)

لمینت کامپوزیتی دندان یا کامپوزیت دندان چیست ؟ قیمت لمینت کامپوزیت دندان چقدر است؟ در پاسخ به این سوالات باید گفت ، لمینت کامپوزیت روشی است که با کمک مواد رنگ دندان ( کامپوزیت دندان ) میتوان در مطب و در یک یا نهایتا دو جلسه ( با توجه به وسعت کار) بد فرمی ها، بعضی انواع بد رنگیها ، فواصل باز بین دندانی، ترکهای دندانی ، شکستگیهای دندانی، لب پر شدن دندانها ، بهم ریختگیهای دندانی خفیف تا متوسط و ... را برطرف کرد. 

در این روش از کامپوزیت دندان که ازجنس پلیمرهستند استفاده میشود. به همین علت در بسیاری کشورهای دنیا این نوع لمینیت با  عنوان ترمیم های پلاستیکی یا رزینی هم خوانده میشوند. انواع کامپوزیتهای دندانی که جهت کارهای زیبایی استفاده میشوند ، در یکسری خصوصیات به وضوح برترند:

  • میزان عبور نور
  • میزان پالیش پذیری ( براق شدن سطح)
  • میزان رنگ پذیری

اما به هر حال ماهیت آنها پلیمر است.

قیمت کامپوزیت ونیر 1400

در نیمه اول سال 1400، بین 950هزار تومان تا یک میلیون و چهارصد هزار تومان متفاوت است.

معایب کامپوزیت دندان چیست؟(معایب کامپوزیت ونیر)

در مقایسه با لمینت های سرامیکی میتوان گفت احتمال تغییر رنگ کامپوزیت دندان بیشتر و داشتن شکست نوری بسیار متفاوت تر از مینای دندان از معایب لمینت های کامپوزیتی است.

عوارض کامپوزیت دندان چیست؟ (عوارض کامپوزیت ونیر)

 

از آنجایی که این درمان به طور معمول بدون تراش دندان انجام میگیرد، عارضه ی خاصی ندارد ولی در صورت عدم رعایت بهداشت دهان ، احتمال التهاب لثه به علت تجمع پلاک دندانی وجود دارد.

پست های مرتبط
محدودیت‌های کرونایی     
محدودیت‌های کرونایی

معاون بهداشت وزارت بهداشت و سخنگوی ستاد ملی کرونا با بیان اینکه فعلا از وضعیت قرمز خارج نخواهیم شد، گفت: حدود ۲۱ هزار نفر هم افرادی بودند که مثبت بودند و سفر رفتند و نقض قرنطینه کردند.

علیرضا رییسی، گفت: ما در اوج پیک سوم یعنی در قله پیک قبلی، ۲۳ هزار بستری داشتیم، اما در حال حاضر که هنوز به قله پیک چهارم نرسیده‌ایم، ۴۳ هزار بستری داریم. پیش‌بینی ما این است که این میزان به حدود ۶۰ هزار بستری می‌رسد.

مزایای ارتودنسی و معایب آن     
مزایای ارتودنسی و معایب آن

رتودنسی (Orthodontics) یکی از شاخه‌‌ها و تخصص های دندانپزشکی (dentistry) است. دندانپزشکان در این تخصص، به درمان عدم هماهنگی و عدم جفت شدن دندان ها می‌پردازند که اصطلاحاً­ به آن مال اکلوژن (malocclusion) نیز گفته می‌شود